Επιστρέψαμε από την Αιδηψό με άλλη διάθεση!


Ολοκληρώθηκε η τετραήμερη συνάντηση στην Αιδηψό, η οποία ήταν επικεντρωμένη και αυτή τη φορά στον τρόπο που σχετιζόμαστε με την «τροφή» σε όλες της τις διαστάσεις.

 Η ζεστή φιλοξενία του οικογενειακού ξενοδοχείου 9queens, τα μπάνια στα ιαματικά νερά της πισίνας από την πρώτη στιγμή, το υδρομασάζ  σε συνδυασμό με το χαμάμ άμβλυναν την ένταση που ο καθένας κουβαλούσε και μας μύησαν σε χαμηλότερους ρυθμούς.

 

Το φαγητό δεν ήταν προτεραιότητα, αλλά μια ανάγκη που μπορούσες να τη διακρίνεις μέσα στις πραγματικές της διαστάσεις.
Αποβάλλοντας τις τοξίνες της καθημερινότητας ήρθαμε σε επαφή με τις πραγματικές μας ανάγκες. Χαλαρώσαμε το σώμα μας και μπορέσαμε να μας ακούσουμε πιο καθαρά. Βουτήξαμε στον εσωτερικό μας κόσμο  αγκαλιάσαμε τις αδυναμίες μας και αναμετρηθήκαμε με τις επιθυμίες μας.
Σ’ ένα περιβάλλον προφυλαγμένο από τις εντάσεις και  τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, δοκιμάσαμε και δοκιμαστήκαμε σε μια διαφορετική προσέγγιση της διατροφής, αφεθήκαμε σε εσωτερικά αγγίγματα ψυχής, αφουγκραστήκαμε τον διπλανό μας και χαλαρώσαμε στα ζεστά ιαματικά νερά της Αιδηψού.
Ένας πειραματισμός σε ιδανικές συνθήκες, που θα μπορούσε να μετασχηματιστεί σε μια πρόκληση υιοθέτησης καινούργιων τρόπων λειτουργίας μας,  έτσι ώστε η καθημερινότητας να μετατραπεί σε μια δημιουργική πορεία ψυχοσωματικής ανάτασης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ :
στα μέλη της ομάδας, τα οποία με την ενεργή συμμετοχή τους βοήθησαν να υλοποιηθεί  αυτή η συνάντηση και στο προσωπικό του ξενοδοχείου 9 Queens για τη ζεστή φιλοξενία,  την άψογη εξυπηρέτηση και την κάλυψη των ιδιαίτερων γευμάτων της ομάδας.

 

Μέχρι το επόμενο αποτοξινωτικό διάλλειμα, να περνάτε όμορφα και δημιουργικά.
Ζωή – Φίλιππος

Σχολιάστε αυτό το άρθρο