Εμείς

Ψυχοδραματικό Κέντρο Πάτρας

 Το Ψυχοδραματικό Κέντρο Πάτρας οργάνωσε η Ζωή Ντότσικα σε συνεργασία με το Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ), στο οποίο και εκπαιδεύτηκε και το οποίο διευθύνει ο Κωνσταντίνος Λέτσιος Κλινικός Ψυχολόγος και Εκπαιδευτής Ψυχοδράματος.
 Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του λειτουργούν βιωματικές ομάδες, εργαστήρια και διήμερα σεμινάρια με συντονιστές επαγγελματίες ψυχοδραματιστές. Η συμμετοχή στις δραστηριότητες αυτές δίνει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να  γνωρίσουν το πώς η μέθοδος του Ψυχοδράματος παρεμβαίνει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας.
Με βασικούς άξονες τον αυθορμητισμό την δημιουργικότητα και την έκφραση,η ψυχοδραματική μέθοδος  μπορεί να συμβάλει στο να μεταλλάξει κάποιος τις παλιές περιοριστικές και παγιωμένες συνήθειες, στάσεις και συμπεριφορές σε αναπτυξιακές ικανότητες και αξίες.
 Το Ψυχοδραματικό Κέντρο Πάτρας, σε συνεργασία με το Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ) που εδρεύει στην Αθήνα, σχεδιάζει για την επόμενη χρονιά την οργάνωση εισαγωγικών βιωματικών εργαστηρίων Ψυχοδράματος που σκοπό έχουν την δημιουργία εκπαιδευτικής ομάδας Ψυχοδράματος στην πόλη μας.