Από τη συνάντησή μας στην Αιδηψό

Μετά τη χειμερινή απόδραση στην Αιδηψό, αποχαιρετούμε το 2018 με ανάλαφρο το σώμα και τη ψυχή μας γεμάτη από αγκαλιές. Έτοιμοι να καλωσορίσουμε το νέο χρόνο με λιγότερες τοξίνες και πολλά χαμόγελα.

Ψυχόδραμα στην Αιδηψό

Για άλλη μια φορά η ομάδα, μέσα από τη πολυχρωμία και την ποικιλομορφία της, μας ταξίδεψε στον μικρόκοσμο του καθενός, και μας παρέσυρε με τη δυναμική της, στην εξερεύνηση μικρών κομματιών του προσωπικού μας πάζλ. Καθώς δίναμε αξία στις στιγμές μας, «στο εδώ και τώρα» της ομάδας ανακαλύπταμε καινούργια κομμάτια του πάζλ, αλλά και διευρύναμε τα ήδη υπάρχοντα. Επαναπροσδιορίσαμε τη σχέση μας με τον εαυτό και με τους «σημαντικούς» άλλους, ενώ παράλληλα διερευνήσαμε τους ρόλους που «υποδυόμαστε» στην καθημερινή μας ζωή.

Η διατροφή λυτή αλλά αρκούντως υγιεινή, «χορταστική»  και κυρίως αποτοξινωτική μας βοήθησε να φροντίσουμε το σώμα μας καλύπτοντας τις πραγματικές του ανάγκες. Σε συνδυασμό με τα ζεστά μπάνια στη πισίνα, τις απολαυστικές στιγμές στο υδρομασάζ και στο χαμάμ δημιουργήσαμε τις ιδανικές συνθήκες  χαλάρωσης και αποσυμπίεσης από μια απαιτητική καθημερινότητα που ζει καθένας από εμάς.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της ομάδας, τα οποία με την ενεργή συμμετοχή τους βοήθησαν να υλοποιηθεί  αυτή η συνάντηση.

Καλές γιορτές σε όλους.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο