Ένα ακόμα υπέροχο ψυχοδραματικό τριήμερο στην Αιδηψό

Για άλλη μια φορά η εξόρμηση στην Αιδηψό στάθηκε αντάξια των προσδοκιών μας.

Οι συμμετέχοντες, άνθρωποι με διαφορετικές προσλαμβάνουσες, άδραξαν την ευκαιρία, στα πλαίσια της ομάδας για να ξεδιπλώσουν τη βεντάλια των διαφορετικών χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς τους.

Και ενώ η διαφορετικότητα υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της συνάντησης, την ίδια στιγμή μεταλλασσόταν και σε αυτό που μας έφερνε πιο κοντά.

Καθώς ο ρόλος του “καλού” του “κακού” και του “αδιάφορου” έπαιζαν το δικό τους παιχνίδι, κάπου μέσα μας το “λίκνο” της ζεστασιάς και της φροντίδας ήταν εκεί για να μας προσφέρει την ασφάλεια και την αγάπη που αναζητάμε.

Για άλλη μια φορά ανακαλύψαμε καινούργια πράγματα, πειραματιστήκαμε με διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης του εαυτού αλλά και του απέναντι, μοιραστήκαμε κοινές εμπειρίες και συναισθήματα. Αν και για πρώτη φορά δοκιμάστηκε η ευελιξία μας, με αφορμή τον αποκλεισμό μας λόγω καιρού στην Αιδηψό, καταφέραμε να το διασκεδάσουμε και να προσφέρουμε στους εαυτούς μας στιγμές χαλάρωσης ψυχικής ευεξίας και ανθρώπινης σύνδεσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ:

  •  σε όλα τα μέλη της ομάδας, τα οποία με την ενεργή συμμετοχή τους βοήθησαν να υλοποιηθεί  αυτή η συνάντηση.
  • στο προσωπικό του ξενοδοχείου 9 Queens για τη ζεστή φιλοξενία,  την άψογη εξυπηρέτηση και την προετοιμασία των γευμάτων της ομάδας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο