1ο προεκπαιδευτικό διήμερο βιωματικό εργαστήρι Ψυχοδράματος


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο προεκπαιδευτικό διήμερο βιωματικό εργαστήρι Ψυχοδράματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις  28 & 29 Οκτωβρίου.

 

  

Το εργαστήρι συντόνισε ο Κων/νος Λέτσιος, κλινικός ψυχολόγος – εκπαιδευτής ψυχοδράματος, Διευθυντής του Ψυχοδραματικού Κέντρου Ανάπτυξης Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ).

 

Το εργαστήρι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ψυχοδραματικού Κέντρου Πάτρας με το Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ).

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ψυχοδραματική φιλοσοφία και τις ψυχοδραματικές τεχνικές, μέσα από μια βιωματική προσέγγιση.  Παράλληλα ανακάλυψαν πτυχές της δικής τους προσωπικής ανάπτυξης, βίωσαν την δυναμική της ομάδας, μοιράστηκαν,  συνδέθηκαν, συνδημιούργησαν.

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2018, θα διεξαχθούν δύο ακόμα εισαγωγικά εκπαιδευτικά διήμερα εργαστήρια : στις 28 & 29 Απριλίου στην Πάτρα και στις 8 & 9 Ιουλίου στην Λευκάδα. Τα Εργαστήρια απευθύνονται κυρίως σε αυτούς που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στη μέθοδο του Ψυχοδράματος, αλλά και σε όσους θέλουν να συμμετέχουν σε βιωματική ομάδα προσωπικής ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Ψυχόδραμα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα : psychodrama.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο